Opis forum
Użytkownik
A na to zaliczenie z czego mamy sie przygotwać? jest jakaś książka czy z neta????
Użytkownik
kurde ale nie ma tego za wiele....
coś na necie chyba będzie poczytać i tyle.. co nie???
Użytkownik
ale nie ma nic na poczcie. jak narazie, ale czasu też nie za wiele.....
Nowy użytkownik
Może ktoś kto ma notatki by wział i zeskanował i na nasza skrzynke by wrzucił co o tym sądzicie ;> ?
Myślę że obejdzie sie bez poprawek
Gorzej bedzie z Grottem Rrrrr no ale kto jak nie my...
Gościu też jest dobry zrobił jeden porzadny wykład a resztę odwalił albo go nie było...tyle co zadał do przeczytania taka nauka a pytania pewnie będą z kosmosu!!
Użytkownik
Będzie ciekawie:)
Powiem Wam szczerze że nie należe do "bardzo ambitnych" ale troche mnie poirytowało to jak wyglądały zajęcia z Grottem...odwalił nas i tyle... a gdzie szacunek do studenta w końcu my płacimy za jego czas...co innego gdyby zaliczenie mialo wyglądać tak jak zajęcia to by było półbiedy. Niewiem czy on sobie zdaje z tego sprawe ze przeczytać to ja sobie moge w domu bez studiów...A ja poszłam po to na uczelnie żeby wykładowca mi coś przekazał żeby coś wynieś a nie żeby wrócić do domu i studiować sama podręczniki!!
no dokładnie, w pełni się z Tobą zgadzam, a po drugie ma ktoś w ogóle te książki które kazał przeczytać?? W brzeszczach w bibliotece ich nie ma, nie wiem jak w Oświęcimiu,ale jeśli w ogóle będą to zapewne pojedyncze egzemplarze....
Użytkownik
kurde masakra bedzie a te rozdziały to pewnie ładnie obszerne....